Alla inlägg under juli 2008

Av Åsa - 19 juli 2008 21:24

Det är sexton dagar till upptrappningen. Sexton. Jag är sugen på mat. Jag vill äta. Sexton känns som väldigt många. Sexton. Well egentligen är det femton eftersom jag på måndagen kommer äta! Ha ha och som jag ska njuta av kokt ägg. 


Jag har idag prövat mina pyjamasbyxor också. Och de sitter bra naturligtvis. Fan va konstigt. Jag kan inte riktigt fatta fortfarande att jag gått ner så mycket som jag har. Det känns så annorlunda i kroppen. Jag försöker tänka på de sakerna så att jag inte börjar äta för idag är jag verkligen sugen som attan. MMm citronkolor. Första gången i världshistorien tror jag. =)


Jag kände när jag var och gick på stan med Fia och Martin i måndags att det var stor skillnad. Jag brukar inte tycka om att gå i affärer, men det var rätt trevligt trots att jag inte har några pengar att spendera.  Annars tycker jag att jag får ont i benen och fötterna när jag stått och gått ett tag. Skönt att det försvinner. Jag kan också nästan sitta med benen i kors. Om stolen är lägre än en vanlig köksstol kan jag det. Det är väldigt coolt.


Femton dagar. Hoppas att de går snabbt. Jag måste bara fortsätta att äta mina soppor och dricka mitt vatten i två veckor till. två veckor. Vad är det egentligen. Kanske -4 kilon. Hoppa på mer. Vill att allt ska försvinna nu på dessa veckorna som är kvar. Det är väl realistiskt! Eller vad tror ni? Ska vi ha en liten omröstning kanske!?? Jo det ska vi. Jag har sett att man kan lägga upp det! Kom och rösta! 

Av Åsa - 19 juli 2008 15:00

Idag råkade jag pröva min morotsklänning. Den där röda som jag köpte för ett år sedan i storlek 44 för att ha när jag kommit i mål. Jag kunde knäppa den. När jag köpte den saknades det massor av centimetrar och Bumpe vågade inte dra upp dragkedjan mer än till hälften. Idag gick den upp utan större ansträngning och ja den satt lite väl trångt över bysten, men det tar inte många cm eller kilon innan den sitter perfekt. Och vad ska jag nu ha för morot?? Ha ha 



Av Åsa - 17 juli 2008 22:03

Jag och mamma har precis kommit hem efter att ha varit på bio. Filmen var lika bra denna gången och några detaljer som jag missade förra gången lade jag märke till denna gången. Mycket roligt att gå dit med mamma också. Inte ofta vi går på bio tillsammans.


Det har inte hänt något speciellt idag så jag förstår om ni inte läser vidare. =)


Imorgon ska jag en runda till mormor och sedan åker jag hem till min älskling som jag denna gången saknar mer än jag trodde var möjligt!  


Jag har träningsvärk i rumpan idag. Kan det vara de femton minuterna som jag cyklade igår? Jag är patetisk. Och idag gick jag och mamma en promenad på 40 minuter i lugn takt. (Tänk söndagspromenad!) 

Av Åsa - 16 juli 2008 23:00

Ja nu är jag på Öland, Skönt!


Solat och umgåtts med mina föräldrar. Jag spelade också lite strandtennis med min lillebror tills att racket gick sönder. Men det var roligt och lite svettigt!


Jag cyklade på eftermiddagen till en gammal barndomskamrat som vanligtvis bor i USA men som också var på ön på visit. Vi träffades senast för tre år sedan och då träffades vi för en snabb fika hos en annan vän. Det första hon sa var att jag måste ha gått ner i vikt sedan hon träffade mig sist.  Jag sa att det hade jag men att det var konstigt att hon lade märke till det när vi inte setts på länge, och hon erkände att det är en fix ide hon har att titta på människor hur de ser ut och rör sig. Hon är intresserad av sånt. Ja ja. Det var trevligt att träffas en stund.


Imorgon ska jag och mamma se Sex and The City på bio.

Och jag har fått reda på att jag antagligen ska jobba på lördag. Det fanns en möjlighet att jag blev ledig men det verkar inte så. =(

 Well det ger pengar i a f.  


Mamma prenumererar på en tidnigns om heter Topphälsa. Den verkar jättebra. Olika metoder och tankar, mycket GI-prat och jag läste en lång artikel om vad de olika nötterna är bra för. Jätteintressant. Jag ska kolla vad det kostar. Och jag beställde ju en prenumeration på Laga Lätt, men den har jag inte hört av sedan dess. Inte ens ett inbetalningskort.

Tråkigt!




Av Åsa - 15 juli 2008 22:23

Jag har idag kommit till Öland och ja min mamma såg skillnad. Det var väl för väl. Och vi har inte hunnit riktigt prata om det då det har varit bjudning här. Jag insåg dock en sak.

Det är tradigt att ha gått ner nästan 15 kilo och fortfarande vara tjock.


Det gick bra idag med maten, men jag försökte undvika att berätta för släktingarna. Pallade inte. Men mormor vet. Hon sa uttryckligen att hon inte förstod att jag ville det när jag bara är korpulent och att jag inte alls behöver gå ner så mycket för hon vill ha åsa kvar. Men jag försökte påpeka att jag inte kommer försvinna ens om jag går ner dubbelt så mycket till. Hon är söt hon mormor. 


Tack för kommentarerna. Hoppas jag klarar 7,1 kilo på de resterande tre veckorna. Optimist, javisst.  

Av Åsa - 15 juli 2008 09:57

Ja idag ska jag åka till öland. Tåget går tio i tolv och jag har massor att göra innan jag ska iväg, men jag sitter och kollar inlägg och nu verkar jag skriva inlägg också. =)


Min mamma ska jag träffa idag. Wooh. Undrar om hon ser något. Men när vi skulle till Kreta hade jag gått ner fem kg och då såg hon det och tyckte att det syntes. Jag hoppas. Men tänk om jag blir jättebesviken om hon inte ser något! Jag hoppas inte det ska behöva hända. Jag vet att jag gått ner nästan 15 kg. Fatta 15 kg. Jag är fortfarande helt fashinerad. JAG har gått ner snart 15 kg.


Så nu innan ska jag slå in pappas present. Stryka, packa, komma ihåg mat!!!! Försöka få igång stegmätaren. Som ni ser har jag inte tagit ur tummen än.


Och äta innan. Oj oj oj.


Tack mina vänner. Jag gillar att jag har er som skriver till mig om hur duktig jag är. Det fyller absolut sitt syfte!


Puss på er nu när vi kommit igenom halva sommaren. Jag har badat en gång. =( Hoppas på bättring nu.


HM?

Av Åsa - 14 juli 2008 20:53

Undrar om det går snabbare eller långsammare om jag tränar och går promenader? Vad säger ni, ni som vet???

Av Åsa - 14 juli 2008 20:32

Ja äntligen har jag då vägt mig och mätt mig. I morse bestämde jag mig för att mäta bara magen och om jag hade gått ner i centimetrar där så kunde jag fortsätta.


Måtten: Senaste 3 veckorna: Midja: -5,5, Höft: -3,5, Lår: -3,  Överarm: -1, Byst: -3


Totalt: Midja:  -20,5, Höft: -16,5, Lår: -11, Överarm: -9, Byst: -15(centimetrar alltså!)


Wooh. 20,5 i midjan. Ja det känns minsann! Och så vikten då. Jag har under dessa tre veckorna gått ner sju kg. Totalt på fem veckor 14,7 kg. Och jag är under 100-strecket. Till och med med råge. Wooh så skönt det var. Och tre veckor kvar på helfart. Allt nu är bara bonus. Resten tar jag sedan på halvfart. Jag har också minskat mitt BMI med fem. Fatta så mycket det är. Jag är fortfarande fet enligt det, men med fem mindre!


Idag har jag också fått mens igen. Så jag räknar med att det samlas lite vätska i kroppen som vanligt. Hoppas på mycket till nästa gång också. Oj oj oj. Jag dansade lite när jag sett siffrorna. Fatta att det är över sju år sedan jag vägde så här lite. Så nu är det tre års fetma kvar. Det har tagit tio år allt som allt. På fem veckor??? Jag är förvånad. Så då borde nästa delmål vara att komma ner 4,7 kilo till. Så är jag halvvägs.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards