Alla inlägg under augusti 2008

Av Åsa - 6 augusti 2008 21:37

Jag har ätit sedan i lördags som ni vet och i måndags natt hade jag jätteont i magen. Bumpe hjälpte mig på alla sätt och masserade ryggen och magen och jag är honom tack skyldig. 


På dagen sedan gick det bra. Jag försökte äta all bra mat. Sex gånger men hann inte. Det blev bara fem gånger denna gången också men jag handlade. Storhandlade på Willys. MM rökt fisk är verkligen så gott som jag trodde. Jag köpte lite nötter också för det ska ju vara bra. Jag hade inte tänkt att börja äta dem än, men jag gjorde det ändå.  


Idag vaknade jag vid halv åtta och jag började känna av magen. Jag drack en chokladshake vid åtta och trodde att det skulle gå över men det gjorde det inte och jag fick superont i magen. När Bumpe vaknade tvingade jag med honom på en promenad för jag var inte säker på att jag skulle klara mig själv. 30 minuter promenerade vi och när jag kom hem var jag spyfärdig. Jag kände mig febrig och helt frossig. Jag försökte nå dem på Viktcentrat men de öppnade inte förrän 11 och när E ringde tillbaka hade jag lyckats somna och hade inte lika ont i magen tack och lov.


Hon sa att det var väldigt ovanligt och att hon inte hade varit med om det. SÅ det är ju typiskt att det ska vara jag.


Jag ringde sjukvårdsupplysningen också och de pratade om allt från magsår till gallsten till slutligen gaser. Och jag sa det från början till henne att det känns som att magen är fylld av gaser som inte kommer ner i tarmarna.


Bumpe gick till Apoteket och köpte Minifom och Katrinplommonjuice. Och jag började med juicen. Plötsligt kändes det mycket bättre.


Jag är hela tiden rädd för att få ont i magen igen, men hoppas att det inte händer.  


Usch för ont i magen! 

Av Åsa - 3 augusti 2008 11:28

Igår började jag äta så smått. Jag började med att dricka en ramlösa citrus på Siesta. Den smakade inte så gott. Surt och salt. 


Sedan gick jag till Åhlens. Minns ni den där väskan som jag ryckte i för en del veckor sedan? Den för niohundra? Den var rabatterad till 524 kronor. Hm. Jag köpte den. Sen köpte jag gilmore girls-säsong som gåva för att jag har gått ner 20 kg. weeeeeeh. Mycket pengar gick åt. Men jag har väskan. =)


Efter det hämtade jag mitt paket med reakläder från Ellos/Josefssons. Ett par jeans i 46 passar nästan. Bumpe gillade hur de satt över rumpan i vilket fall så de stannar här!


Men 44 kunde jag inte få på mig. Allt beror ju på kroppsbyggnaden. Det var någon konsulent under någon av alla rundor jag var på viktväktarna som sa en väldigt bra sak. Hon sa att kroppen kommer ha samma form som den har som stor när den blir mindre så man måste förlika sig med den. Så om jag har stor rumpa och lår när jag är tjock så kommer min rumpa och mina lår vara större när jag är smal också. Och det är ok tycker jag och jag är så tacksam för att jag inte har den typen av fetma som bara sitter på magen.


Ja till maten då. Jag handlade allt för några dagar framåt. Och jag köpte fisk naturligtvis. Det fanns småbitar i fiskdisken som var billigt, så jag köpte en bit hälleflundra på 52 g och en laxbit på 56. Det kostade 12 kronor. För två middagar!  Konstigt. Jag köpte också 100g rökt lax för jag måste äta det snart. Jag är så sugen på det.


När jag kom hem gjorde jag frukoströran och det var jättegott. Jag fnittrade lite så gott det var.


På kvällen grillade jag hälleflundran och åt sallad till. Jag fick lite ont i magen, men jag tror att det var för att jag inte hade ätit alla mina mål mat. Jag hann inte. Idag ska jag försöka hinna så nu ska jag gå och fixa min äggfrukost!    

Av Åsa - 1 augusti 2008 22:36

Idag kom vi tillbaka till Malmö och jag hade möte med min coach på XV. Jag vägde mig innan och det visar sig, mina vänner och beundrare, att jag har gått ner totalt 20,1 kg. På sju veckor och fem dagar med sopporna. Jag har inte bestämt mig om jag ska börja upptrappningen i helgen eller på måndag. Än. Jag har inte handlat idag för jag orkade inte, men jag kan ju också handla tidigt i morgon. =)


20,1 kg det betyder att det är 18,7 kvar. Whoo. Mindre än hälften. oj oj oj.


Jag ska i morgon hämta mitt paket som jag köpte på rea på Ellos. Oj så spännande att se om jag kommer i byxorna jag har beställt. Små byxor.  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards